Vellykket treningshelg

Postet av 13-14 år 2015/16 den 9. Nov 2014

Da er en vellykket treningshelg gjennomført. 15 aktive og noen spreke foreldre møtte opp i det flotte skianlegget i Nes lørdag foremiddag. Først var det en rulleski økt med fokus på teknikk. Løypa i Nes er kupert så man fikk øvd på både motbakke og utforkjøring. Etter 1 1/2 time ute i gråværet var det godt å komme inn i skihytta og varme seg med peiskos og medbrakt matpakke. I tillegg hadde Toril satt i gang vaffelpressa så alle fikk fylt opp energilageret til neste økt. Nå var det nemelig klart for en hardøkt med bakkeintervall. 5 knallharde elghufs intervaller senere var det en våt og sliten gjeng som kom tilbake til skihytta. Nå var det bare å skifte å reise hjem og legge seg på sofaen og lade opp til langtur på søndag.

Søndag møtte ca 20 stykk ved bommen opp til Hovinfjell klare for 1 1/2 times langtur. Kjentmann Petter Stensby ledet an og turen gikk i kuppert terreng over til Majorseter og videre mot Nordkisa før en snudde og løp tilbake til Hovinfjell. I gapahuken ventet bålet og det var klart for pølsegrilling. Tilslutt så ble helgen avsluttet med Ingunn sin hjemmebakte sjokoladekake.

Såg ut som om alle koste seg og forhåpeltligvis så er det treningsøktene og ikke alle godsakene som vi vil ha mest glede av utover vinteren.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline