Ullensaker Skiklubb - Langrenn

Telenorkarusellen 2016

Postet av Ullensaker Skiklubb - Langrenn den 20. Jan 2016

Ullensaker skiklubb inviterer til Telenorkarusellen 2016 for barn mellom 6 og 12 år (født 2004-2010) og Ullensakerkarusell for løpere fra 13 år og oppover.
Karusellen gjennomføres i løpet av tre tirsdager i februar og mars.

Renndager:
Nordkisa Stadion tirsdag 2. febr., start 1. gruppe kl. 1900 klassisk
Nordkisa Stadion tirsdag 16. febr., start 1. gruppe kl. 1900 friteknikk / skøyting
Nordkisa Stadion tirsdag 8. mars , start 1. gruppe kl. 1900 klassisk

Utdeling av startnummer fra kl. 18 alle dagene. Vær tidlig ute!

Påmelding:
Elektronisk påmelding i link: https://www.deltager.no/Ullensakerkarusell2016
Frist for påmelding er søndag 31 januar kl. 23:00.
Etteranmelding på renndagene er mulig, men vi anbefaler på det sterkeste at man melder seg på innen fristen.

Startkontingent:
Kr 200,- for alle tre renn. Betales ved påmelding. Etteranmelding koster kr 100,- pr renn. Betales kontant før hvert renn man deltar i. Startnummer må hentes/leveres for hvert renn.

Premier:

Det blir flotte premier til alle som deltar i Telenorkarusellen (6-12 år)
Premieutdeling vil finne sted fortløpende etter at alle i klassen er i mål etter siste løp.

I Ullensakerkarusellen (fra og med G/J 13) blir beste løper etter 3 løp kåret til klubbmester i hver klasse.
Klubbmestere blir premiert på årsmøtet i mars (dato kommer)

Salg av kaffe og kaker i målområdet, kun kontant betaling! Overskuddet av salget går til USK Langrenn.